1. Početna
 2.  → O nama

CENTRO MAŠINE d.o.o.

Prilikom same ideje o nastanku firme CENTRO MAŠINE d.o.o. razgovaralo se prvenstveno o odseku za maloprodaju i veleprodaju kancelarijskog, školskog i reklamnog materijala.

ISTORIJAT

1989. godina

Razgovori su prerasli u dela i evo nas sada sa preko 10 000 različitih artikala renomiranih domaćih, evropskih i svetskih proizvođača. Robu kojom raspolažemo dostavljamo na adrese naših kupaca tj. potrošača.

1991. godina

Započeli smo sopstvenu proizvodnju ading rolni tj. traka za kase i fax rolni.

1998. godina

Započeli smo vršenje usluga prvenstveno tampon i sito štampe, a zbog kvaliteta tampon štampe i mogućnosti rada velikih tiraža došli smo do velikog sniženja cene samog otiska.

2002. godina

Započeli smo uvoz, distribuciju i prodaju tampon štamparskih mašina, kada smo kroz potpisivanje ugovora o poslovno tehničkoj saradnji sa firmom TSH PRINTER LTD postali zvaničani distributer njihovih mašina i prateće opreme za ove vrste štampe.

2003. godina

Započeli smo uvoz, distribuciju i prodaju sito i zlatotisak štamparskih mašina, takodje u saradnji sa firmom TSH PRINTER LTD

2013. godina

Započeli smo uvoz, distibuciju i prodaju i kvalitetnih i jeftinijih kineskih tampon mašina, a čiju jednu automatsku jednobojnu tampon mašinu konstantno koristimo u našoj štampariji.

MISIJA

Za život pun tehničkih inovacija!

Naša misija je da kontinuirano zadovoljavamo potrebe potrošača i poslovnih partnera, obezbedimo okruženje u kome će naši zaposleni da streme uspesima u atmosferi koja podstiče njihov razvoj, da poboljšavamo način poslovanja i radimo za dobrobit društva u kome živimo i stvaramo novosti u industrijskom okruženju.

VIZIJA

U dodiru sa budućnošću!

Naša vizija je da postanemo “pomoćnik broj jedan’’ i nezamenjiv poslovni partner, kako preduzetnicima i kompanijama, tako i industrijskim i naučno razvojnim sistemima.

Da poslujemo dosledno vremenu koje dolazi!

MAŠINE

Danas, sa iskustvom od preko 19 godina u ovim tehnikama štampe, aktivno prodajemo i puštamo u rad INDUSTRIJSKE mašine za TAMPON i SITO štampu, a i mašine za ZLATOTISAK, kao i JEFTINIJE TAMPON mašine.

Da smo do danas uspešni u svom poslu i da smo saradnjom okrenutoj ka Vašim potrebama, potvrđuje činjenica da smo dugi niz godina zastupljeni kako na domaćem tako i na stranom tržištu.

Mašine koje koristimo
O našoj ozbiljnosti i stručnosti govori i činjenica da aktivno koristimo nekoliko tampon, sito i zlatotisak mašina:

 • jednobojnu tampon mašinu (otvoren sistem: 100x100mm)
 • jednobojnu tampon mašinu (zatvoren sistem: 100x215mm, keramičkim prsten 82mm)
 • dvobojnu mašinu (zatvoren sistem: 100x250mm po boji, keramičkim prsten 90mm)
 • trobojnu tampon mašinu (zatvoren sistem: 75x225mm po boji, keramičkim prsten 55mm)
 • trobojnu ROTACIONU tampon mašinu, za štampu manjih kružnih predmeta
 • petobojnu tampon mašinu sa rotacionim sistemom nošenja predmeta (otvoren sistem: 150x150mm po boji)

Posedujemo i sito mašinu S550, za ravnu ili kružnu sito štampu

 • ravna SITO štampa do formata 350x550mm sa vakum stolom
 • kružna SITO štampa do štampe punog kruga na prečnicima do 180mm

Takodje posedujemo i dve zlatotisak mašine:

 • ručnu zlatotisak mašinu HSM2 (zlatotisak štampa do formata A5)
 • automatsku zlatotisak mašinu HSM1218 (zlatotisak štampa do formata A6) ili (zlatotisak štampa kružnih predmeta)

NAJNOVIJE TEHNOLOGIJE, NAJBOLJA REŠENJA

Zvaničani distributer kompanije TSH Printer LTD GMBH, njihovih mašina i prateće opreme za tampon štampu, sito i zlatotisak štampu.
Kontaktirajte nas i uverite se zašto smo najbolji u tome da Vaš brend, ideje i zahteve prenesemo na način koji će impresionirati i Vas a i ljude oko Vas.