1. Početna
  2.  → Sito mašine

Saradnja

U saradnji sa TSH Printer LTD GMBH vam nudimo oko 15tak standardnih modela mašina za SITO štampu, a takodje postoji i mogućnost naručivanja i izrade mašine po želji kupca.

TSH Printer LTD GMBH je firma koja proizvodi širok spektar mašina i opreme za tampon, sito i zlatotisak štampu, a proizvodnjom ove opreme se bavi već oko 40 godina.

Posle 14 godina uspešnog poslovanja sa kompanijom TSH Printer i posle prodaje i puštanja u rad nekoliko stotina njihovih mašina, mi iz CP PLUS d.o.o., možemo slobodno da kažemo da smo postali njihov vodeći partner u Srbiji i u okolnim zemljama.

Takodje možemo da kažemo da smo se, zajedno sa našim kupcima, maximalno uverili u kvalitet i sugurnost opreme ovog proizvođača.

Svaka mašina koju mi prodajemo se izrađuje sa visokim stepenom zaštite radnika na mašini, što znači da je svaka mašina opremljena senzorima pokreta i zaštitama od pleksiglasa koja se nalazi sa leve i desne strane mašine i sprečavaju direktan kontakt sa pokretnim delovima mašine.

Vrste sito mašina prema konstrukciji

Prema konstrukciji, sito mašine mogu biti:

Sito mašine za štampu RAVNOG otiska uz pomoć RAVNOG sita (ravno-ravno)

One imaju ravan SITO okvir sa zategnutom svilom koji prenosi otisak na podlogu koja se nalaze u istoj ravni sa sito-ramom, a da prilikom prenošenja otiska sito-ram ostaje nepomičan dok se deo sa rakelom pomera levo-desno.

(koristi se kao najstandardniji proces konvencionalne sito štampe)

Sito mašine za štampu CILINDRIČNOG otiska uz pomoć RAVNOG sita (ravno-cilindrično)

One imaju ravan SITO okvir sa zategnutom svilom koji prenosi otisak na podlogu koja se nalaze u istoj ravni sa sito-ramom, a da se prilikom prenošenja otiska sito-ram pomera levo-desno, dok deo sa rakelom ostaje nepomičan.

(koristi se kod štampe na cilindričnim bocama i na raznim cilindričnim pakovanjima)

Sito mašine za štampu RAVNOM otiska uz pomoć CILINDRIČNOG sita (cilindar-ravno)

One imaju cilindričan SITO okvir sa zategnutom svilom koji prenosi otisak na podlogu koja se nalaze u ravnom položaju u odnosu na sito-ram, gde se prilikom prenošenja otiska sito-ram rotira preko predmeta, a deo sa rakelom ostaje nepomičan, dok se ravan predmet pokreće ispod rotacionog sito-rama i to uz pomoć transportera.

(koristi se kod štampe textila, ukrasnih papira i na još mnogim mestima u industriji).

Sito mašine za štampu CILINDRIČNOG otiska uz pomoć CILINDRIČNOG sita (cilindar-cilindar)

One imaju cilindričan SITO okvir sa zategnutom svilom koji prenosi otisak na podlogu koja se nalaze u rotacionoj ravni sa sito-ramom, gde se prilikom prenošenja otiska sito-ram rotira preko predmeta, dok deo sa rakelom ostaje nepomičan, a i predmet se takodje rotira ispod rotacionog sito-rama.

(koristi se kod štampe tapeta, raznih ukrasnih papira i na još mnogim mestima u industriji).

Vrste sito mašina prema setpenu automatizacije

Prema stepenu automatizacije mašine za sito štampu se grade kao:

Ručne sito mašine

Kod ručnih sito mašina se ulaganje i izlaganje, dizanje i spuštanje, kao i povlačenje rakela obavlja ručno.

Ručne sito mašine su pogodne za male serije i za male pogone.

Polu-automatske sito mašine

Kod poluautomatskih sito mašina je ugrađen vakum sistem uz pomoć kojeg se učvršćuje tabak za štampanje. Kretanje rama sa sitom može biti mehanizovano, dok je ulaganje i izlaganje tabaka, kao i povlačenje rakela ručno. Kod poluautomatskih sito mašina koje imaju mehanizovano pomeranje sita i rakela, to pomeranje se aktivira uz pomoć nekog tastera ili nožne papuče, što znači da koriste “zadati taktni proces”.

Poluautomatske sito mašine se grade do formata A0, a njihova brzina je oko 300 otisaka/h, pa se zato uglavnom koriste za manje ili srednje serije kod štampe većih otisaka (A3, A2, A0).

Automatske sito mašine

Kod automatskih sito mašina je takodje ugrađen vakum sistem uz pomoć kojeg se učvršćuje tabak za štampanje. One imaju ugrađenu vakum pumpu koje je automatizovana sa pokretima mašine, a i kretanje rama sa sitom je automatizovano kao i kretanje rakela.

Kod ovih mašina je ulaganje i izlaganje tabaka ručno ili automatsko; I ovakve mašine su opremljene PLC procesorom koji upravlja mašinom i koji održava mašinu u brzini koju je zadao radnik, dok zaštitne plastike i signalizatori pokreta vode računa o tome da ne dodje do greške u ulaganju ili izlaganju predmeta, a i o tome da se održi maximalna bezbednost radnika.

Brzina štampe kod ovih mašina se kreće od 600 do 3500 otisaka/h (zavismo od veličine predmeta i veličine štampe).

Automatske sito mašine su najpogodnije za industrijsku proizvodnju, jer se često opremaju sa više štamparskih jedinica za višebojnu štampu sa odgovarajuće projektovanom stazom za sušenje (vreli vazduh, IR sušenje, UV sušenje).

Sito mašina S550

U našoj ponudi je najpopularnija sito mašina S550, koja je namenjena za ravnu i cilindričnu štampu, sa brzinom otisaka od oko 1300 otisaka/h.

Kupovina

Mi prodajemo ove SITO mašine već oko 14 godina, a jos nismo imali ni jednu ozbiljnu reklamaciju niti kvar. Obezbeđena je usluga održavanja i servisa; u garantnom roku i van njega.

Dužina garancije je 24 meseca, na sve mašine. Broj otisaka dok traje garancija je neograničen. Uvek imamo rezervne delove za mašine, opremu za tampon štampu na lageru kao i kompletan repro i potrošni materijal. Servisne intervencije se obavljaju u našem servisu, mada po Vašem zahtevu mogu i u vašim prostorijama.

Sve mašine su nove i uvek sa najnovijim unapredjenjima koje redovno rešava fabrika. Sve najprodavanije mašine imamo na lageru. Isporuka je odmah po uplati.

Za mašine koje nemamo na stanju, isporuka je oko 30 dana. Plaćanje je 30% po porudžbini, a ostatak kada mašina stigne na carinu, to je uglavnom oko 5-7 dana pre preuzimanja mašine.

Na svim mašinama vršimo obuku koja se snima na DVD cd, tako da ne morate ništa zapisiviti, nego samo pregledate video materijal.

Kontaktirajte nas i uverite se zašto smo najbolji u tome da Vaš brend, ideje i zahteve prenesemo na način koji će impresionirati i Vas a i ljude oko Vas.